Home / Vloerbedekking / Vinyl vloer

Vinyl vloer

Vinyl: Trendy en makkelijk

vinyl vloerEen vinyl vloer is trendy en gemakkelijk. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en patronen. Vinyl past in bijna ieder vertrek. Betuwse Woonideeën heeft een grote collectie vloerzeil. U vindt dus altijd een vloer die goed aansluit bij uw smaak en gebruikseisen. Maak een afspraak en overtuig uzelf! Betuwse Woonideeën adviseert u graag over alle mogelijkheden.

Vinyl is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat betekent dat u een vloer kunt kiezen die helemaal naar uw smaak is. Zorg ervoor dat de vinyl vloer goed aansluit bij uw inrichting. We hebben effen vinyl, maar ook vloerzeil dat er uitzien als een houten vloer. Ook hebben we vinyl met een tegelpatroon. Tip: neem foto’s van uw inrichting mee als u bij ons langs komt, of wij komen bij u thuis. Betuwse Woonideeën adviseert u graag!

De voordelen van een vinyl vloer:

  • Heel gemakkelijk in onderhoud
  • Voorzien van krasvrije laag
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor zwenkwielen
  • Geschikt voor vloerverwarming

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Wij leveren en installeren onder andere tapijtPvc vloeren, laminaat vloeren en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top