Home / Vloerbedekking / Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels

tapijttegelsTapijttegels, de voordelen van tapijt en tegels in 1! Met dit verschil: u kunt tapijttegels mixen, met verschillende kleuren, soorten, enz. Zelfs mee laten verhuizen en weer gebruiken.

Gaat u verhuizen? Uw kamer anders indelen? Nieuwe meubels of gordijnen aanschaffen? Wat u plannen ook zijn, met tapijttegels is veranderen een fluitje van een cent. U kunt het design in een handomdraai aanpassen. En alles dan nog eens veranderen. En nog eens.

Voortaan zult u heel anders tegen je vloer aankijken. Want die kunt u heel makkelijk aanpassen aan de stijl van dat moment. Er zijn heel veel soorten tapijttegels die u kunt kopen. Zo zijn er allerhande structuren en kleuren te bedenken die in uw interieur passen. Alleen dient u ook op de kwaliteit te letten en u af te vragen hoe intensief gaan ze belopen worden en waar wil ik de tapijttegels in gaan zetten.

Deskundig advies

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

  • Voordelen van tapijttegels
  • Geschikt voor iedere ruimte in huis
  • Slijtvast en een lange levensduur dus kostenbesparend
  • Makkelijk te veranderen
  • Veel combinatiemogelijkheden

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Wij leveren en installeren onder andere tapijtPvc vloeren, laminaat vloeren en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top