Home / Vloerbedekking / Tapijt

Tapijt

Tapijt: warm en sfeervol
tapijtGoed tapijt geeft warmte en karakter aan uw woning. Ook is het sterk genoeg voor dagelijks gebruik. Tapijt is een traditionele vloerbedekking die altijd eigentijds blijft. Het is verkrijgbaar in veel moderne en speelse kleuren, dessins en structuren en daardoor goed te combineren met de rest van uw interieur.

Welke stijl en kleur past het beste bij u en bij de ruimte waarin het tapijt komt te liggen? Hoe intensief gebruikt u die ruimte? Vindt u het lastig om te kiezen, vraag het aan Betuwse Woonideeën om advies. Wij helpen u graag.

De voordelen van tapijt

Tapijt geeft een warme sfeer. Ook bespaart u er energie mee. Dat komt doordat tapijt warmte langer vasthoudt dan een houten vloer of tegels. Verder is tapijt gemakkelijk te onderhouden. Wanneer u een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt u al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt een sfeervolle en warme uitstraling heeft, waarmee u uw interieur echt ‘aankleedt’.

Tapijt kiezen

Het juiste tapijt kiezen is niet altijd gemakkelijk. Het gaat meestal om een keuze voor langere tijd. Bij Betuwse Woonideeën vinden we dat u zelf moet kijken en voelen. Dan weet u zeker dat u precies dát tapijt koopt wat u wilt. Maak een afspraak voor in onze showroom of bij u thuis of kantoor.

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Wij leveren en installeren onder andere tapijtPvc vloeren, laminaat vloeren en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.
Vanwege de huidige situatie moeten wij ons ook aanpassen in het contact met u.

Op afspraak willen we max. 2 personen in onze showroom ontvangen. Dit kan op alle werkdagen en in de avonduren.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!