Home / Vloerbedekking / PVC vloer

PVC vloer

PVC vloer: duurzame vloer met veel voordelen!

PVC vloer

Leve de moderne techniek! PVC vloeren zijn innovatieve design vloeren die eruit zien en voelen als echte houten of stenen vloeren.

Ze zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud en stevig. PVC-vloeren zijn bovendien veel stiller dan houten vloeren. Zeker in een gehorig huis kan dat een voordeel zijn.

PVC vloer: de trend van nu!
PVC wordt op brede schaal toegepast. Zo komen we dit tegen in winkels, zorginstellingen en fitnesscentra. Inmiddels is dit ook ontdekt door de consument en zijn er ieder jaar weer meer mensen die kiezen voor de vloer die een verbazingwekkende, natuurlijke uitstraling weet te combineren met vele praktische voordelen. Betuwse woonideeën volgt steeds de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor weten we steeds weer een mooie collectie en kwalitatief goede PVC vloeren aan te bieden.

Voordelen van een PVC vloer:

  • Voelt warm aan
  • Duurzame vloer (lange levensduur)
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk te onderhouden

Van PVC vloeren kunt u lang genieten

Met een duurzame PVC vloer bespaart u kosten op lange termijn. Een PVC vloer is een goed voorbeeld van een duurzame vloer. Door hun slijtvaste laag is de slijtage minimaal. Met PVC heeft u een comfortabele, duurzame en mooie vloer!

Tip: Een PVC vloer is heel geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. De vloer geeft de warmte goed door.

Vakkundig laten leggen van uw PVC vloer

PVC vloer laten leggen? Dit vraagt om veel kennis en een vakkundige aanpak. Om te beginnen moet de ondergrond helemaal strak en glad zijn. Is dat niet het geval, dan is het nodig om de ondergrond te egaliseren voordat de vloer gelegd wordt. Wilt u ook een prachtig gelegde vloer die lang meegaat? Betuwse Woonideeën adviseert u graag over de mogelijkheden.

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Naast tapijt leveren we ook PVC vloeren, laminaten en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top