Home / Vloerbedekking / Laminaat

Laminaat

Laminaat: Warme uitstraling van hout

laminaatDe warme uitstraling van hout, maar dan voordeliger én gemakkelijker te onderhouden. Laminaat is het perfecte alternatief voor een houten of parketvloer.

Bent u op zoek naar laminaat? Kom dan eens bij Betuwse Woondieeën naar onze collectie laminaat komen kijken! Wij leveren topkwaliteit laminaten. Daarbij heeft u ook nog eens keuze uit heel veel verschillende soorten en kleuren.

Een laminaatvloer lijkt veel op een houten of parketvloer, maar is veel goedkoper. Ook de legkosten zijn lager dan bij een houten vloer. Verder gaat laminaat lang mee en heeft het weinig onderhoud nodig.

De voordelen van laminaat:

  • Krasvrij met een beschermlaag van de klasse AC3 / AC4 / AC5
  • Beschikbaar met of zonder V-groef
  • Laminaat in allerlei kleuren
  • Diktes tussen 8 en 12 mm
  • 100% eerste keus met een goed kliksysteem
  • Goed advies

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Wij leveren en installeren onder andere tapijtPvc vloeren, laminaat vloeren en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

 

Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in