Home / Vloerbedekking / COREtec®

COREtec®

COREtec® is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl.

Een hele mooie vloer, leverbaar met de uitstraling van tegels of planken, een kleine of grote v-groef, zelfs in extra brede of lange planken en natuurlijk vele kleurvarianten.

COREtec® klikvloeren

COREtec® klikvloeren zijn extreem stabiel, 100% watervast, akoestisch dempend en geven een hoog comfort. Een uiterst functionele vloer die makkelijk in onderhoud is. Door de watervastheid zijn COREtec® klikvloeren dus uitermate geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten.

COREtec® kan op alle vlakke ondergronden zoals hout, tegels en beton. Vaak hoeft er niet geëgaliseerd worden omdat de onderlaag van kurk als het ware de oneffenheden zal absorberen. En is eveneens geschikt voor gebruik op vloerverwarming.

Download hier de folder van COREtec®

Wij laten u graag alle mogelijkheden op locatie bij uw bestaande interieur zien. Nieuwsgierig? Bel ons voor een nadere afspraak.

COREtec® vloeren

Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.
Vanwege de huidige situatie moeten wij ons ook aanpassen in het contact met u.

Op afspraak willen we max. 2 personen in onze showroom ontvangen. Dit kan op alle werkdagen en in de avonduren.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!