Home / Terrasschermen

Terrasschermen

Terrasschermen
Een terrasscherm heeft klasse. Als horizontale zonwering zijn ze bij uitstek geschikt om u te laten genieten van uw tuin maar wel uit de zon! Ze kunnen uitgevoerd worden met een mooie cassette, een schitterende voorlijst met een gewenst doek naar keuze. Uit de zon op uw terras kunnen genieten? Kies voor een terrasscherm van Betuwse Woonideeën.
U kunt kiezen uit een mooie serie terrasschermen. Zowel qua afwerking als kleur. Van 4 tot terrasbreed en diverse uitvallengtes. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Benieuwd naar wat wij op het gebied van buitenzonwering voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op
Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.

Vanwege covid 19 oftewel corona kunt u onze showroom niet bezoeken. Wat we al deden en doen en de komende tijd blijven doen is een adviesbezoek bij u thuis of op kantoor.
We kunnen d.m.v. bijvoorbeeld videobellen een 1e keuze maken. Deze materialen zullen we dan meenemen naar u voor een definitieve keuze. Zo willen we u van dienst blijven en uw woning verfraaien.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!