Home / Raambekleding / Vitrage en Inbetweens

Vitrage en Inbetweens

Vitrage en Inbetweens, sfeervol en lichtdoorlatend.

inbetweens Vitrage is dun en transparant en inbetweens zijn wat dikker en belemmeren meer het zicht naar binnen. Veel keuze en combinatiemogelijkheden met jaloezieën. Betuwse woonideeën helpt u hierbij!

Vitrages zijn dun en gemaakt van transparante stof. Vitrages zorgen voor meer privacy en zijn lichtdoorlatend, waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe. Vitrages worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen, maar ook een enkel vitragegordijn, in combinatie met bijvoorbeeld een vouwgordijn geeft een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur.

Inbetweens vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Een inbetweens zijn een zeer gewilde raamdecoratie. Als u niet houdt van al te dikke stof en toch de gezelligheid wilt van een gordijn, of u heeft een beperkte ruimte, dan vindt u met inbetweens een raamdecoratie die daarvoor een oplossing biedt. Daarnaast zorgen inbetweens voor een ruimtelijk effect.

Voordelen:

  • Lichtdoorlatend
  • Sfeervol
  • Mooie combinaties te maken met andere raamdecoraties
  • Privacyverhogend

Vitrages en Inbetweens zijn in vele kleuren en stijlen te verkrijgen. Betuwse woonideeën biedt u een verrassend grote collectie van mooie stoffen van effen tot design. Laat u verrassen en adviseren in d.m.v. een nadere afspraak in onze showroom of bij u thuis of kantoor.

Ruime keuze
Ook voor andere soorten raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende jaloezieën? Naast gordijnen leveren we Inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top