Home / Raambekleding / Gordijnen

Gordijnen

Met overgordijnen meer sfeer en huiselijkheid!

gordijnenGordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur, ze geven warmte en huiselijkheid! Dat is iets wat u ook wilt! Daarom is een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en design van groot belang!

Betuwse woonideeën wil u adviseren bij het realiseren van uw woon- of werkideeën. Samen kijken we wat het mooiste past bij uw interieur. Overgordijnen geven u privacy tijdens de donkere avonden. Of het nu een interieur is met aardetinten of een interieur wat een moderne uitstraling heeft, Betuwse Woonideeën combineert.

 

De voordelen van overgordijnen kunnen voor u zijn:

  • Ze geven meer privacy
  • Ze houden overmatig zonlicht buiten
  • Ze dempen geluid goed
  • Zijn vooral sfeervol

Overgordijnen zijn voor veel woonruimten sfeermakers door de vele mogelijkheden in zowel design als kleur en motief. Voor woonkamer, slaapkamer en kinderkamers. En vele confectie mogelijkheden: ringen, diverse plooisoorten, aan de onderzijde gevoerd, enz. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot de keuze voor uw woning!

Ruime keuze
Ook voor andere soorten raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende jaloezieën? Naast gordijnen leveren we Inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top