Header Image
Home / Raambekleding

Raambekleding

Raambekleding: Maatwerk voor alle soorten ramenRaambekleding
Bekleding geeft extra sfeer aan uw interieur. Gordijnen zijn als raambekleding functioneel en stijlvol. Functioneel om geluid te dempen en als bescherming van uw privacy ‘s avonds. U kunt ook denken aan binnenzonwering als raambekleding. Dat kan voor alle soorten ramen. Uw ramen zijn bij Betuwse Woonideeën in goede handen. Of het nu gaat om een of alle ramen van uw woning, ramen in uw kantoor of een hele school, we zorgen voor maatwerk per raam. Zo maakt u uw ideeën voor een sfeervol interieur waar.

Maatwerk raambekleding

Met gordijnen, vitrage en/of inbetweens geeft u uw woning of werkruimte precies het accent dat u wilt. Modern, functioneel, trendy, met Betuwse Woonideeën realiseert u uw ideeën. Raambekleding geeft extra sfeer aan uw interieur. We bieden u maatwerk voor alle soorten ramen.

Gordijnen

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Voor woonkamer, slaapkamer en kinderkamers kiest u met overgordijnen voor warmte en huiselijkheid! Overgordijnen geven u bovendien privacy tijdens de donkere avonden. We adviseren u graag over de juiste stof, de kleur en het dessin. En we vertellen u graag over de mogelijkheden van diverse plooisoorten, zeilringen, aan de achterzijde gevoerd, et cetera. Vraag ons naar de mogelijkheden. Lees verder over gordijnen..

Vitrage en Inbetweens

Vitrage en Inbetweens zijn sfeervol en lichtdoorlatend. Vitrages zijn dun en transparant. Inbetweens zijn iets dikker en geven nog minder inkijk. Met inbetweens zorgt u voor meer privacy. Ze zijn lichtdoorlatend, waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Wilt u een wat dunnere stof en toch de gezelligheid wilt van een gordijn? Lees verder over vitrage en inbetweens..

Benieuwd naar wat wij op het gebied van raambekleding voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op

Top

Service tijdens lockdown

Corona maatregelen
Beste klant,
We helpen u graag verder, ook tijdens de lock down! Momenteel is een vrij showroombezoek niet mogelijk.
We hebben wel andere mogelijkheden die we al doen en deden om u goed en persoonlijk te helpen.
Want de verbouwing kan gewoon doorgaan en de verhuizing zal op een gegeven moment ook plaatsvinden:

- Een afspraak thuis kan en doen we nu ook
- U mag en kan ook stalen ophalen om thuis de juiste match met uw interieur te maken
- Op afspraak willen we u ook beeldbellend door ons assortiment heen leiden

Maak direct een afspraak om kleurstalen af te halen in de showroom of spreek thuis af met onze adviseur.
Telefonisch bespreken we uw wensen zodat we voorbereid zijn als we naar u toe komen.
Wij staan klaar met deskundig advies om u te helpen en voor uw situatie de beste en mooiste oplossingen te kiezen voor vloer of raam.

Plan uw afspraak in