Header Image
Home / Over ons

Over ons

Veelzijdig – Verrassend – Vertrouwd – Vakmanschap!

Louis en Jolanda, samen de specialisten van Betuwse Woonideeën

Betuwse Woonideeën, gewoon bijzonder voor wonen en werken!

Wij zijn Louis en Sija van Driel en we vertellen u graag in het kort meer over Betuwse Woonideeën. Louis had al ervaring in de woninginrichting en in 2015 begonnen we vanuit ons huis in Geldermalsen een eigen zaak voor interieuradvies en -inrichting voor woningen én projecten. Onze passie en enthousiasme bleven niet onopgemerkt en in 2017 openden we onze Inspiratieshowroom aan de Rijnstraat 47. Sinds 2018 kunt u daar ook onze dochter Jolanda tegenkomen. Een showroom van 45 m2 werd in 2019 uitgebreid naar 110 m2. Sinds 2020 helpt ook onze zoon Wim mee om alle opdrachten te verwerken. Steeds meer klanten weten ons te vinden, vooral door de zogenoemde mond-tot-mondreclame. Dit geeft aan dat men onze aanpak en opgeleverd werk waardeert en de volgende stap was dan ook een nieuwe, ruime showroom aan de Iepenwei 3d in Geldermalsen. Hier vindt u op 161 m2 overzichtelijk wat wij u te bieden hebben om uw woonwensen uit te laten komen.

 

Voor wonen en werken

Wij zijn er niet alleen voor mensen die ‘gewoon’ op zoek zijn naar nieuwe gordijnen of vloerbedekking, die het interieur van hun hele huis willen vernieuwen of hun nieuwe huis willen laten stofferen. Wij bieden ook mooie, functionele en praktische oplossingen voor kantoren of bedrijfsruimtes, of het nu gaat om een zakelijke, casual, industriële of duurzame uitstraling.

 

Onze missie: Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, of het nu een kleine opdracht is of een heel project, want we zien u namelijk graag weer terug.

Hiermee zijn we u beter van dienst!

Daarom doen wij niets liever dan u helder en betrouwbaar adviseren en door middel van onze vier-zekerheden-formule zorgen voor een mooie en duurzame afwerking van uw interieur.

Betuwse Woonideeën, een familiebedrijf uit Geldermalsen dat uw interieurwensen in huis of in een werkomgeving waarmaakt.

 

Werkwijze

Daarom: Betuwse Woonideeën!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op
Top