Home / Blog / Laminaat kopen

Laminaat kopen

Laminaatvloer laten leggen

Laminaatvloer in Geldermalsen
Een voorbeeld van een gelegde vloer van laminaat

Zoekt u een laminaatvloer, dan gaat u naar Betuwse Woonideeën! Als u de keuze heeft kunnen maken hebben wij specialisten die de laminaatvloer leggen voor u.
Voor passende binnenzonwering of complete horsystemen kunt u ons inschakelen.
Als laminaat vloeren uw voorkeur niet heeft kunnen wij ook PVC vloeren, tapijttegels, tapijt vloeren, vinyl vloeren of COREtec® vloeren aanbieden.

De voordelen van een laminaatvloer

  • Het perfecte alternatief voor een houten of parketvloer
  • Krasvrij met een beschermlaag van de klasse AC3 / AC4 / AC5
  • Beschikbaar in vele kleuren

Vraag een offerte aan

Waarom is een laminaatvloer een goede keuze

Een laminaatvloer heeft de warme uitstraling van hout, maar is voordeliger en makkelijker te onderhouden dan een houten of parketvloer. Laminaat gaat lang mee en is krasvrij door de beschermlaag die op onze vloeren zit. Hierdoor kun je deze vloer zelfs in de keuken gebruiken. Doordat de laminaatvloer gemakkelijker is om te leggen zijn de kosten voor het laten leggen van een laminaatvloer ook lager bij ons.
Meer weten?

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering optimaal advies kunnen geven. Met onze rijdende showroom kunnen wij u onze producten op locatie laten zien. Dit adviesgesprek brengt u misschien wel op hele andere ideeën dan u voor ogen had. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. We houden van ons vak en doen alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een groot project. Onze missie is: alle klanten moeten volledig tevreden zijn. We zien u namelijk graag terug als tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is al vanaf 2015 uw interieurspecialist. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij leggen laminaat vloeren in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen. Wilt u meer weten over laminaat vloeren? U kunt bij ons langs komen in onze showroom of wij komen naar uw locatie met onze rijdende showroom.
Afspraak maken

PVC vloer nodig?

Bel: 0345 247 021
Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in