Home / Blog / Interieuradvies in Buurmalsen

Interieuradvies in Buurmalsen

Interieuradvies bij Betuwse Woonideeën

Interieuradvies in Buurmalsen
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Buurmalsen

Interieuradvies in Buurmalsen nodig? Voor professioneel advies komt u naar Betuwse Woonideeën.
Als u op zoek bent naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen kunt u bij ons terecht. De vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen is voor ons dagelijks werk. Dit doen wij graag voor u. Wij geven niet alleen professioneel woonadvies, maar we plaatsen ook al onze producten.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers

Vraag advies aan

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Buurmalsen

Betuwse Woonideeën is er voor particulieren, bedrijven of organisaties die interieuradvies en -oplossingen willen voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Ons assortiment bestaat uit tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren. Het plaatsen van al deze vloeren doen wij graag voor u. Voor een duurzame optie kiest u voor PVC vloeren. Dit zijn slijtvaste en nette vloeren die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.
Offerte aanvragen

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een advies op maat komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering u optimaal kunnen adviseren. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment op locatie laten zien. Hierdoor kunt u gelijk een beeld vormen van uw keuze. Op basis van dit gesprek komt u misschien tot een keuze waarmee u uzelf verrast. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een heel project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dat is onze missie. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!
Afspraak maken

Interieuradvies in Buurmalsen nodig?

Bel: 0345 247 021
Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in