Home / Blog / Interieuradvies in Buren

Interieuradvies in Buren

Persoonlijk interieuradvies bij Betuwse Woonideeën

Interieuradvies in Buren
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Buren

Wij leveren interieuradvies in Buren? Betuwse Woonideeën geeft u hier graag advies over.
Als u op zoek bent naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen. Wij zorgen ook voor het leggen van vloeren of het ophangen van raamdecoratie. Hierdoor kunnen wij alle zorg uit handen nemen. Wij helpen u tot een perfect resultaat!

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers

Vraag advies aan

Interieurstylist voor particulieren en bedrijven in Buren

Betuwse Woonideeën geeft interieuradvies aan particulieren, bedrijven of organisaties voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en kunnen de vloer leggen voor u.
Wij kunnen ook helpen bij het vinden van passende raamdecoratie. Een veel gekozen optie is houten jaloezieën, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij meten de houten jaloezieën in en plaatsen deze voor u.
Offerte aanvragen

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een advies op maat komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering u optimaal kunnen adviseren. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment op locatie laten zien. Hierdoor kunt u gelijk een beeld vormen van uw keuze. Op basis van dit gesprek komt u misschien tot een keuze waarmee u uzelf verrast. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een heel project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dat is onze missie. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!
Afspraak maken

Interieuradvies in Buren nodig?

Bel: 0345 247 021
Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in