Home / Horsystemen / Rolhorren

Rolhorren

Rol horren: Mooi en functioneel

rolhorls het buiten warm weer is zetten we onze ramen en deuren open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in huis? Rolhorren makkelijk in gebruik.

Naar beneden als het nodig is en netjes afgewerkt in een mooie cassette. Leverbaar in standaard maten of maatwerk. Eénmaal aan het gemak en comfort van rolhorren gewend, wilt u nooit meer zonder. Betuwse woonideeën levert rolhorren met gaasopsluiting d.m.v. borstels in de geleide rails. Het gaas zal nooit uit de geleiding kunnen waaien of op een andere manier open komen te staan. De raamopening zal dus altijd afgesloten blijven voor hinderlijke insecten.

De rolhorren worden met een ‘veervertrager’ geleverd. Dit houdt in dat de rolhor zich rustig oprolt en de onderlat zacht tegen de cassette aan komt. U kunt rolhorren het hele jaar laten zitten. Als het nodig is gesloten en de rest van het jaar open (opgerolt). Daarnaast zijn de rolhorren gemakkelijk schoon te houden. Standaard worden rolhorren in de dag. Hierdoor is de rolhor nauwelijks zichtbaar. Het gaas van de rolhorren is rotvrij zodat u de rolhor ook omhoog kunt doen terwijl het gaas nog nat is. Als u de rolhor weer laat zakken zal het eventuele water gewoon weer vanzelf verdwijnen.

Voordelen van rolhorren:

  • Sterk en weersbestendig gaas
  • Eenmalig plaatsen altijd klaar voor gebruik
  • Ook bij dakramen te plaatsen
  • Windvast
  • Houd insecten buiten

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

Ruime keuze
Ook voor andere soorten woningverbetering bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende vloerbedekkingen en raambekledingen? Naast o.a. PVC en tapijt leveren we gordijnen, Inbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top