Home / Horsystemen / Kantelhorren

Kantelhorren

Kantelhorren: onzichtbaar en functioneel

kantelhorHoe? De kantelhor van Scrinsecto is onzichtbaar. Zodra u uw raam in kiepstand zet, ontvouwt de hor zich in een n-vorm tussen raam en kozijn.

Geschikt voor houten kozijnen Dat betekent: Het hele jaar door insectvrij uw ruimte ventileren, en toch ongehinderd genieten van uw uitzicht.

Kortom, met een scrinsceto® kantelhor kunt u 365 dagen per jaar insectvrij ventileren en toch genieten van een volledig vrij uitzicht!

 

 

 

 

 

Voordelen van Scrinsecto® kantelhorren:

  • Ongehinderd naar buiten kijken
  • Ongehinderd ramen wassen
  • Het hele jaar door te gebruiken, in alle weersomstandigheden
  • Inbraak werend

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

Ruime keuze
Ook voor andere soorten woningverbetering bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende vloerbedekkingen en raambekledingen? Naast o.a. PVC en tapijt leveren we gordijnen, Inbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in