Home / Horsystemen / Inklemhorren

Inklemhorren

Inklem horren: sterk en functioneel
inklemhorHoud insecten in stijl buiten. Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan op draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Deze worden toegepast in de zogenoemde Draai-kuip ramen.
Een inklemhor past in vrijwel ieder raam wat naar binnen opendraait of kiept. De dunne flens van de inklemhor zorgt ervoor dat de inklemhor zich klemt tussen het raam en het kozijn. De inklemhor wordt voorzien van klemveertjes om de hor naadloos te laten sluiten in het kozijn. De inklemhor is eenvoudig in en uit het kozijn te nemen. U trekt de inklemhor gemakkelijk uit het kozijn waarna u de inklemhor in de winter kunt opbergen.

Een inklemhor is er in verschillende standaard RAL kleuren, maar u kunt uw inklemhor in iedere gewenste kleur laten uitvoeren. De profielen van de inklemhor is altijd van aluminium waarna deze gepoedercoat wordt. Hierdoor is de inklemhor verzekerd van een mooie en harde laklaag die jaren meegaat.
Het gaas van de inklemhor is rotvrij en kleurvast. Onze inklemhorren kunnen elk weertype doorstaan!

Voordelen van inklemhorren:

  • Sterk gaas en weersbestendig gaas
  • Past in draai- kiepramen
  • Eenvoudig te plaatsen en op te bergen
  • Houd insecten buiten

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

Ruime keuze
Ook voor andere soorten woningverbetering bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende vloerbedekkingen en raambekledingen? Naast o.a. PVC en tapijt leveren we gordijnen, Inbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.
Vanwege de huidige situatie moeten wij ons ook aanpassen in het contact met u.

Op afspraak willen we max. 2 personen in onze showroom ontvangen. Dit kan op alle werkdagen en in de avonduren.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!