Header Image
Home / Buitenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering

Iedereen kent het: het is hartje zomer en het is erg warm. Verkoeling en schaduw is dan belangrijk. Zowel voor uw terras als ook binnenshuis is het van belang de felle zonnestralen te weren. Zodat het ook ‘s nachts aangenaam slapen blijft. De oplossing? Kies voor buitenzonwering!

Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van uw ramen geplaatst en is hierdoor bijzonder effectief. De zonnestralen worden namelijk al tegengehouden voordat ze uw ramen bereiken. Het glas in uw ramen wordt niet opgewarmd, waardoor het binnen extra koel blijft. Buitenzonwering in uw woning kan een temperatuurverschil opleveren van 5 tot 7 graden. Verder zijn er mooie oplossingen voor uw terras, zodat u ook in de zomer lekker buiten kunt blijven zitten.

Zonwering buiten

Benieuwd naar wat wij op het gebied van buitenzonwering voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op
Top

Beste klant,

Vanwege de vakantieperiode zijn we beperkt open. In Juli is onze showroom sowieso op de zaterdagen open, de andere dagen op afspraak. In augustus alleen op afspraak.

Vanaf 31 augustus zijn we weer open volgens de bekende openingstijden. Bedankt voor uw begrip en we zien u graag op afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Plan uw afspraak in