Home / Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

bouwbegeleidingUw (ver)bouwplan is bij Betuwse Woonideeën in goede handen. Wij zetten voor u de puntjes op de i! Daar waar uw kennis en netwerk stopt, begint die van ons.

Doordat wij samenwerken met verschillende betrouwbare adviseurs en niet verbonden zijn met aannemers en andere organisaties, kunt u vertrouwen op goed advies.

 

Bouwbegeleiding: Open communicatie, iedereen tevreden!

Samen doorlopen we het gehele bouwtraject. Met onze bouwbegeleiding heeft u dus iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt.

Betrokken partijen kunnen zijn:

  • Ontwerper/Architect
  • (onder) Aannemer
  • Toeleveranciers

Al deze partijen zal ik daar waar nodig positief kritisch bevragen en controleren. Alle besproken zaken leg ik vast in een rapport en zal erop toezien dat onvolkomenheden hersteld worden. Hierdoor kan er efficiënt worden gewerkt en worden kosten bespaard. Op deze manier verloopt een bouwtraject soepel en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als u tevreden bent, ben ik dat ook!

De website van Betuwse Woonideeën geeft u een goed en mooi overzicht van al onze diensten en mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u betekenen kunnen?

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Tel: 0345-247021 of 06-48079440

Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.
Vanwege de huidige situatie moeten wij ons ook aanpassen in het contact met u.

Op afspraak willen we max. 2 personen in onze showroom ontvangen. Dit kan op alle werkdagen en in de avonduren.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!