Home / Binnenzonwering / Plissé en Dupli gordijnen

Plissé en Dupli gordijnen

Plisse en dupli gordijnen, Veelzijdig en decoratief

plissegordijnenMet een plissé of dupli (ook wel duettes of duo shades genoemd) kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling komen hier samen.

Plissés zijn functioneel, maar ook zeker sfeervol en decoratief. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan zilvertinten voor een strak interieur in uw kantoor, of de warme tinten in diverse leefruimtes.
Ook is het product uit te voeren in een honingraad systeem, dit betekent een dubbele laag stof wat dan ook weer met een gekleurde voorkant en een lichte of zonwerende achterkant uit te voeren is.

Wat ook een schitterende optie is het vrijhangend of top/down – bottom/up systeem waardoor de stof niet alleen van boven naar
beneden te bedienen is maar ook als een soort val op diverse hoogten te hangen is zodat het zonlicht naar binnen schijnt en de privacy blijft.

Voordelen van plissé en dupli op maat:

  • Leverbaar in vele vormen (t.b.v. driehoekige ramen, koepels, erkers e.d.)
  • Veel zonlicht en veel privacy door het Duo-systeem
  • Ook verduisterend verkrijgbaar
  • Warmte regulerend

Plissé gordijnen: uw keuze in vele mogelijkheden die uw raam een fraaie en unieke bekleding geven.

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

Ruime keuze

Ook voor andere soorten raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende Raambekledingen? Naast rolgordijnen leveren we ook lamellenInbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top