Home / Binnenzonwering / Lamellen

Lamellen

Lamellen, praktisch en modern

lamellenLamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn geschikt voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

Een grote raampartij? Overweeg dan de praktische en stijlvolle verticale lamelgordijnen. Geeft voor woonhuizen als in de zakelijke omgeving het gewenste resultaat. Breng daglicht binnen, regel uw privacy en geef uw raam optisch extra lengte. De eigentijdse lamelcollectie biedt u een ruime keuze aan verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof). Want of je nu naar buiten wilt kijken of compleet afgesloten wilt worden van de buitenwereld, de zon binnen wilt laten of de zon buiten wilt houden, of het licht binnen wilt laten komen maar gefilterd? Het is allemaal mogelijk met lamellen.

Voordelen van lamellen op maat:

  • Vele mogelijkheden en oplossingen
  • Van gefilterd zonlicht tot verduisterend
  • Geschikt voor raampartijen incl. openslaande deuren

Verticale lamellen:uw keuze voor een modern karakter.

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

Ruime keuze

Ook voor andere soorten raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende Raambekledingen? Naast rolgordijnen leveren we ook lamellenInbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top