Home / Binnenzonwering / Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën
houtenjaloezieenHouten jaloezieën zijn ongetwijfeld een klassieker en creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Ze verlenen uw woning of kantoor het onmiskenbare tijdloze cachet. Door de ruime variatie in kleur, accessoires en afmetingen van de lamellen, sluiten ze naadloos aan bij de stijl van uw interieur.

Door de grote variatie aan lamelbreedte, ladderbanden en koorden bepaalt u zelf het karakter van de ruimte en de sfeer. Of die nu trendy, eerder klassiek dan wel romantisch is.

 

 

Voordelen van houten jaloezieën op maat

  • u doseert in één handomdraai het zonlicht in uw woning
  • uitgebreide mogelijkheden in lamelbreedte, koorden en ladderbanden
  • tijdloos, modern en klassiek tegelijk m.a.w. stijlvol

Betuwse Woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot de keuze voor uw woning en/of kantoor!

Ruime keuze
Ook voor andere soorten raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende Raambekledingen? Naast rolgordijnen leveren we ook lamellenInbetweens, div. jaloezieën, plissé gordijnen, enz.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top

Corona maatregelen

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor de belangstelling in Betuwse Woonideeën en dat u onze website bezoekt.

Vanwege covid 19 oftewel corona kunt u onze showroom niet bezoeken. Wat we al deden en doen en de komende tijd blijven doen is een adviesbezoek bij u thuis of op kantoor.
We kunnen d.m.v. bijvoorbeeld videobellen een 1e keuze maken. Deze materialen zullen we dan meenemen naar u voor een definitieve keuze. Zo willen we u van dienst blijven en uw woning verfraaien.

Hoest, niest u, bent u neusverkouden of heeft u koorts, wilt u dan de afspraak verzetten? Tijdens onze afspraak gelden de RIVM richtlijnen o.a. 1,5 meter afstand houden.

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!